0709 - 19 02 85svenskfonsterservice@hotmail.com

Fönsterservice i Lund och Helsingborg

Fönsterservice i Lund och Helsingborg

Bor du i Helsingborg, Lund eller i någon annan stad eller ort i närheten och är intresserad av att erhålla hjälp med fönsterservice? I så fall har du sannerligen kommit till rätt företag. Med hjälp av vårt företag, Fönsterservice Sverige AB, så blir det såväl enkelt som kostnadseffektivt att få hjälp med fönster eller dörrar. Vårt företag är relativt litet, men det innebär i stället att vi kan ge dig ett mer familjärt intryck och ett enastående förhållningssätt.

Vi arbetar professionellt och effektivt

Vi arbetar alltid för att göra ett professionellt, kvalitativt och noggrant jobb enligt de förutsättningar, behov och önskemål som gäller just för dig. Vi hjälper till med allt från installationer och reparationer till till försäljning av dörrar, fönster, skjutdörrar och takfönster. Vi har vidare möjlighet att utföra kompletta fönstermontage av hemmafönster. Vi genomför montage via en hantverkspool genom Hornbach Malmö. Slutligen utför vi även renoveringar och totalentreprenad åt bostadsrättsföreningar. Vi erbjuder tjänst åt dig som befinner dig i  södra och mittersta Sverige.

Utnyttja ROT-avdraget

Om du är en privatperson, så kan du självfallet använda dig av ROT-avdraget, när du anlitar oss och vårt företag. Om du inte redan visste det, så är ROT-avdraget en skattefinansierad reform, som ger alla privatpersoner möjlighet att ta del av våra tjänster och samtidigt inte betala fullt pris. I skrivande stund ger ROT-avdraget rätt till ett avdrag på 30 procent (gäller all arbetskostnad). Vi på Fönsterservice Sverige AB har arbetat med ROT-avdraget i många år, vilket gör att vi kan hjälpa dig med det allra mesta som rör ROT-avdraget och om du har någon fråga eller fundering som gäller ROT-avdrag, så slå oss gärna en signal eller kontakta oss på annat vis, så hjälper vi dig på bästa möjliga vis.

Vi ser verkligen fram emot att ta emot dig och hjälpa dig på bästa möjliga vis.